Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця служби зайнятості з територіальною громадою

Дата: 17.02.2021 14:58
Кількість переглядів: 297

     З метою наближення соціальних послуг до клієнтів, створення системи оперативного і безперешкодного реагування на потреби жителів територіальної громади   директор  Монастирищенської районної філії   Черкаського обласного центру зайнятості Володимир Левадський та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олена Гусєва відвідали  Монастирищенську міську раду.

       В ході зустрічі з головою громади  Олександром Тищенко були обговорені питання щодо проведення  інформаційно-роз’яснювальної роботи  серед населення та роботодавців, можливості створення нових робочих місць, зайнятості сільського населення, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, професійного навчання громадян, у тому числі за сприяння служби зайнятості, розвитку підприємницької ініціативи серед жителів територіальної громади.

      Одним із актуальних питань, яке обговорювалось при зустрічі було питання щодо легалізації зайнятості населення громади. Було відзначено, що саме легалізація робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора