Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведені конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування

Дата: 12.04.2021 10:09
Кількість переглядів: 566

Виконавчий комітет Монастирищенської міської ради оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведені конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади.

Основні умови конкурсу:

         Конкурс проводиться відповідно до статті 44 Закону України                            «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».

        Метою проведення конкурсу є визначення підприємства (організації) для здійснення на громадських засадах (безкоштовно) функцій робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської територіальної громади (далі – робочий орган).

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою претендента.

Документи для участі в конкурсі подаються претендентом у закритому конверті.

Документи на конкурс приймаються до 15.00 26.04.2021 року у конверті, на якому зазначаються назва претендента і адреса, з поміткою “Заява на участь у конкурсі з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведені конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади”, за адресою: 19101, м. Монастирище, вул. Соборна, 121, відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та сільського господарства виконавчого комітету Монастирищенської міської ради.

Документи, які надійшли для участі в конкурсі після встановленого строку, не розглядаються.

Для участі у конкурсі підприємство (організація) – (далі – претендент) подає комітетові з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведені конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади (далі – комітет), такі документи:

1.) заяву на участь у конкурсі за встановленою формою;

2.) реквізити претендента: юридична та поштова адреса, код ЄДРПОУ, свідоцтво платника податку, розрахунковий рахунок, телефон, факс, електронна адреса (е-mail:), а також прізвища осіб, уповноважених діяти від імені підприємства (організації) та які мають право підписувати юридичні документи на предмет виконання зобов’язань за результатами конкурсу;

3.) довідку про наявність матеріально-технічного забезпечення;

4.) витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

5.) документ, який підтверджує досвід роботи підприємства (організації) - претендента та фахівців у сфері організації пасажирських автоперевезень не менше трьох років.

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які мають:

          1.) досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень не менше трьох років;

 2.) наявність штатних фахівців з відповідною галузевою професійною освітою, які мають стаж роботи у сфері автомобільного транспорту не менше трьох років, знання законодавчих та інших нормативно-правових актів, що регламентують порядок пасажирських автомобільних перевезень;

3.) наявність матеріальних ресурсів та технологій для забезпечення належної якості підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів із перевезення пасажирів (приміщення (загальною площею не менше 50 м²), оргтехніка, транспорт тощо).

         До участі в конкурсі не допускаються підприємства (організації), які:

          1.) визнані банкрутом або щодо якого порушено провадження у справі про банкрутство (за винятком того, стосовно якого проводиться процедура санації), або який перебуває у стадії ліквідації;

          2.) мають заборгованості перед бюджетом, пенсійним фондом, з виплати заробітної плати;

         3.) надають послуги з перевезень, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;

         4.) подали для участі у конкурсі неправильно оформлені документи або документи, що містять недостовірну інформацію.

 

Перелік документів та заяву можна отримати за адресою:

м. Монастирище, вул. Соборна, 121, відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та сільського господарства виконавчого комітету Монастирищенської міської ради.

Засідання конкурсного комітету з питань визначення переможця підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведені конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади відбудеться 11.05.2021 року о 11.00 м. Монастирище, вул. Соборна, 121.

Телефон для довідок: (04746) 2-51-21.

Посилання на:

У М О В И

конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення

функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах

загального користування, які не виходять за межі

Монастирищенської міської територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора