Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Карантин триває, але новітні технології дають можливість шукати і знаходити робоче місце

Дата: 16.04.2021 12:28
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

З метою інформування та ознайомлення клієнтів служби зайнятості із сучасним комплексом соціальних послуг, активізації зусиль безробітних щодо самостійного пошуку роботи й ефективної самопрезентації, фахівцем з профорієнтації  Монастирищенської районної філії Черкаського ОЦЗ Борець Олесею проводяться вебінари різної тематики в дистанційному режимі (онлайн). 

Під час вебінарів «Підготовка резюме» безробітні ознайомлюються з ефективними засобами самореклами на ринку праці, такими як вдале резюме та шляхами просування до роботодавців,  в тому числі за допомогою інтернет ресурсів. На вебінарі «Співбесіда з роботодавцем» акцентується увага на одній з  головних переваг сьогоднішньої онлайн-співбесіди – економії коштів та часу як для безробітного, так і для роботодавця, а під час карантину ще й найбезпечніша можливість знайти роботу, тож учасники заходу з’ясовують як успішно зарекомендувати себе на співбесіді.

Участь у вебінарах є безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому скористайтесь можливістю отримати нові практичні знання чи необхідну інформацію для побудови подальших планів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора