Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Висловлюємо вдячність за організацію свята!

Дата: 07.07.2021 16:30
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

27 червня ми відсвяткували День нашого міста!

Наші земляки, працівники підприємств, організацій, закладів підтвердили свою любов до міста, його жителів, історії, культури та традицій своєю участю та особистим вкладом в проведення святкових заходів.

За підтримку  та надану можливість гідно провести свято щиро дякуємо постійним спонсорам: ТОВ «Атлантик Терра» (Богдан Шевчук), ФГ «Ладіс» (Андрій Крохмаль ), Монастирищенське РАЙСТ (Олег Григораш), ПАТ «Монфарм» (Богдан Домащук ), ТОВ «Енергетик» (Олексій Пархоменко), ПП Анатолію Новаку, ПП Олександру Мамализі, ПП Валентині Салій, ПП Сергію Обнявку.

Дякуємо монастирищанам та гостям нашого міста, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили свою любов до рідного краю.

Особлива вдячність хлопцям, які захищають наш мир і спокій на Сході України, завдяки яким ми мали змогу організувати і провести свято у місті.

Здоров?я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до міста і до кожного його жителя зокрема, зігріває ваші серця, а наше місто й надалі все краще розвивається, міцніє та процвітає!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора