Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада по надходженню платежів до бюджету

Дата: 11.01.2022 14:05
Кількість переглядів: 690

З метою належного контролю за виконанням бюджету громади, 11 січня 2022 року відбулася нарада у заступника міського голови Олега Недогоди за участю начальника фінансового управління Оксани Недогоди, начальника Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС Сергія Головченка, виконавчого директора Спілки сільгосптоваровиробників громади Івана Козяра та начальника відділу доходів фінансового управління Тетяни Мазур.

Під час наради було розглянуто питання здійснення розрахунків сільгоспвиробників за користування земельними ділянками у 2021 році. За результатами обговорення заступник міського голови Олег Недогода дав доручення спеціалістам фінансового управління міської ради підготувати попереджувальні листи для боржників із проханням сплатити податок за оренду земельних ділянок до кінця січня 2022 року. Разом з цим, Монастирищенська ДПІ зобов’язалася в телефонному режимі повідомити боржників й сприяти вирішенню питання згідно діючого законодавства.

Підсумовуючи роботу, Олег Недогода зазначив, що усі сільгоспвиробники повинні бути в однакових умовах: усі мають бути зареєстровані та сплачувати податки у бюджет, від наповнення якого залежить медичне обслуговування населення громади, робота шкіл, дитячих садочків, закладів культури та благоустрій нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора