Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Одяг для тих, хто потребує допомоги

Дата: 18.01.2022 12:28
Кількість переглядів: 209

Через критичну економічну ситуацію, зростання цін на енергоносії, продукти, одяг значно страждає сектор соціально-незахищених людей. Вони знаходяться на межі виживання, економлять на найнеобхідніших речах, тому їм потрібна значна матеріальна допомога та моральна підтримка.

Сьогодні, у якості благодійної допомоги, територіальний центр отримав від місцевого підприємця Івана Гончарука (магазин «Оптовик») новий одяг. Серед речей – багато дитячого одягу, чоловічі сорочки, штани та інше. Усі отримані речі посортують та передадуть незахищеним верствам Монастирищенської громади.

Директор КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Сергій Шолудько щиро подякував підприємцю за надану допомогу призначену для осіб, що належать до категорії соціально незахищених верст населення.

Приємно знати, що в нашій громаді є люди, яким небайдужа доля нашого суспільства. Ваша допомога для людей, що опинилися в складних життєвих обставинах є важливим свідченням небайдужості, доброти та надії на кращі часи. Ця підтримка – свідчення Вашого відповідального ставлення до проблем громади.

Дякуємо за готовність діяти та змінювати світ на краще. Коли нас багато, робити добро просто!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора