Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога військовим та переселенцям

Дата: 06.04.2022 08:28
Кількість переглядів: 199

З початком бойових дій в Україні на Монастирищині розгорнувся небувалий волонтерський рух допомоги. У співпраці міського голови Олександра Тищенка з різними волонтерськими та міжнародними організаціями у волонтерський центр Монастирищенської громади були доставлені тонни різноманітної гуманітарної допомоги, яку тут фасували та разом із продуктами та смаколиками від жителів нашої громади відправляли далі – військовим, в регіони, де ведуться активні бойові дії та у ті міста, де люди тижнями були в окупації. Надавали необхідну допомогу евакуйованим в громаду особам.

Чергова партія гуманітарної допомоги прибула на Монастирищину сьогодні від Міністерства соціальної політики України. Серед отриманого речі першої необхідності для внутрішньо переміщених осіб та потреб ЗСУ.

Наголошуємо, у волонтерському центрі, що працює в МЦКД (колишній кінотеатр «Промінь») доступні речі та продукти тільки для внутрішньо переміщених осіб та тих, хто постраждав від війни. Усі ж місцеві, які мають в чомусь нагальну потребу, можуть звертатися до «Банку одягу» за адресою м. Монастирище, вул. Жовтнева, 1.

Зараз важливо з розумінням поставитися до таких умов, адже дякувати Богу ми в теплі та спокої, маємо їжу та речі й навіть, якщо чогось не вистачає, то маємо добре подумати чи не можемо ми обійтися без цього. Адже є люди, які опинилися у значно гірших умовах, які, рятуючись від війни, були змушені залишити все й потребують елементарних речей та засобів гігієни.

Вкотре хочемо подякувати усім небайдужим за матеріальну допомогу: харчові продукти, гроші, одяг, взуття, за моральну підтримку, яку ви надаєте щодня військовим Збройних Сил України та територіальної оборони, переселенцям.

Гуртуймося, координуймо наші сили і все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора