Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня довкілля провели толоку

Дата: 15.04.2022 14:00
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

Усім нам приємно жити в чистих та затишних населених пунктах. Двори, вулички, прибудинкові території – це обличчя нашої громади, і саме їх стан, охайність і чистота покликанні забезпечити комфортність проживання кожного з нас. Відтак, навіть під час воєнного стану, у нашій громаді проходять роботи з генерального прибирання території у рамках щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою.

Дбаючи про чистоту міста, сьогодні, в останній день чергового робочого тижня, працівники структурних підрозділів міської ради вийшли на толоку та прибирали сміття, суху траву, листя та гілля у зелених зонах.

Попереду Великодні свята, тому ще раз звертаємося до всіх мешканців громади не залишатися байдужими, не стояти осторонь, а долучитися до проведення заходів з благоустрою своїх територій.

Принагідно нагадуємо, що під час воєнного стану спалювання сухої рослинності розцінюються як кримінальний злочин, за який передбачено покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років з конфіскацією майна. Забороняється, також, самовільне скидання твердих побутових відходів, будівельного сміття, відходів виробництва, ґрунту, тощо у невизначених місцях.

Все буде Україна!

Працюймо, робімо свою громаду охайнішою та підтримуймо одне одного!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора