Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищенської ДЮСШ новий директор

Дата: 02.12.2022 15:30
Кількість переглядів: 128

Сьогодні начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана та директор КП «Монастирищенський фізкультурно-спортивний комплекс», депутат міської ради Олександр Бойко колективу Монастирищенської дитячо-юнацької спортивної школи представили нового директора.

 Керівником спортивної школи став Олександр Арсеньович Гук, який тривалий час обіймає посаду тренера-викладача з футболу. Під час занять, він не лише навчає вихованців грати, а і намагається стимулювати дітей до занять спортом, щоб вони фізично розвивалися, отримували задоволення від гри та мали стимул до перемог. Від так, під його керівництвом юні вихованці ДЮСШ досягли вагомих успіхів у футболі.

 Олександр Гук – це людина легенда. Все своє життя він присвятив спортивній діяльності. Він є одним з кращих в історії спортсменів Монастирищини. На його рахунку не один десяток перемог, як на районному так і на обласному рівнях. В 14 років провів першу зустріч за дорослу команду «Темп» Халаїдове на першість району. Згодом в складі «Темпу», був не лише гравцем, а й тренером. За цей період «Темп» три рази ставав срібним призером першості області, двічі був фіналістом кубка області. Також Олександр Арсеньович виступав за черкаське «Торпедо», де досягнув теж чималих висот – був срібним призером чемпіонату області та фіналістом кубку області, брав участь у груповому турнірі за право грати на першість України серед колективів фізкультури. Виступав за футбольну команду майстрів черкаського «Дніпра», а також за монастирищенський «Авангард». А ще працював вчителем фізкультури, інструктором по спорту колгоспу, сільським головою, головою сільськогосподарського підприємства с. Дібрівки, головою райспорткомітету.

 Тож новий директор ДЮСШ має великий спортивний досвід за своїми плечима та зможе з легкістю його реалізувати на благо розвитку школи та нових перемог її вихованців – майбутніх чемпіонів.

Вітаємо Олександра Арсеньовича з призначенням і бажаємо успіху на новій посаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора