Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищенській громаді запрацював «клас безпеки»

Дата: 09.12.2022 12:00
Кількість переглядів: 77

Сьогодні на базі Державного навчального закладу «Монастирищенський професійний ліцей» розпочав роботу «клас безпеки» – четвертий в Уманському районі.

Кабінет обладнаний необхідними навчальними засобами для проведення цікавих занять. Усе задля того, щоб просто та зрозуміло пояснити учням Правила пожежної безпеки, поведінки на воді та з вибухонебезпечними предметами.

Ознайомити їх з елементами пожежогасіння, евакуації, безпековими засобами. Відкриття такого класу дасть можливість дітям здобувати необхідні знання та навички, які стануть їм у нагоді та допоможуть почуватися впевненіше в будь-яких ситуаціях.

а відкриття класу завітали начальник Уманського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області Олександр Лебідь, начальник відділу забезпечення заходів пожежної безпеки управління забезпечення оперативно-рятувальної служби ЦЗ ДСНС Сергій Короткий, заступник міського голови Зоряна Заворотна, начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана, директор навчального закладу Сергій Нетяжук.

Під час заходу рятувальники ознайомили присутніх з основними напрямками діяльності ДСНС, розповіли, як діяти при виявлені вибухонебезпечних та підозрілих предметів, поінформували про правила перебування на льоду та продемонстрували зразки спеціального захисного одягу. А лікар КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня» Олександр Панасюк продемонстрував основні аспекти надання домедичної допомоги.

На завершення усіх присутніх ознайомили з пожежно-технічним обладнанням пожежного автомобіля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора