Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Казку зима візерунком малює а Миколай подарунки готує

Дата: 19.12.2022 10:30
Кількість переглядів: 72

     На порозі зимові свята і ми, як завжди, чекаємо від них чогось надзвичайного та чарівного. Особливо нетерпляче очікуємо ми на подарунки від Святого Миколая, що він дарує всім дітям на Різдвяні свята. Це улюблений святий - не тільки дітей, але й дорослих.

     До Дня святого Миколая в читальній залі Монастирищенської бібліотеки для дітей влаштовано книжкову виставку: "Казку зима візерунком малює а Миколай подарунки готує". Книги розміщені на виставці розповідають про зимові свята, та про життя Святого Миколая, уславленого своїми чудесами та доброчинністю.

       У чарівну ніч, 19 грудня, нехай нікого з вас не омине й не забуде Святий Чудотворець-Миколай, і щедро обдарує ваші родини здоров'ям, злагодою, достатком, радістю, щастям та іншими гараздами.

      Для тих, хто чекає із війська татуся, брата, дідуся, дядька, хрещеного - нехай вони повернуться живими і здоровими до своєї домівки. Адже цієї ночі повинні здійснюватися мрії, адже Миколай завжди допомагав усім, хто потребував його допомоги. А нашій ненці- Україні Чудотворець нехай поверне довгоочікувані мир, спокій і Перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора