Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Життя перемагає. Любов рятує світ. В Монастирищенській громаді в 2022 році зареєстрували 218 новонароджених і 200 одружен

Дата: 11.01.2023 08:15
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

2022 рік – для кожного з нас став роком великої переоцінки цінностей та запам’ятався постійними спробами ворога зламати нас і нашу жагу до життя, Перемоги.

Та попри все в Монастирищенській громаді, як і по всій Україні народжується нове життя.

 Протягом 2022 року в громаді зареєстровано – 218 новонароджених, що на 65 більше ніж у 2021 році. І це свідчить лише про одне – життя переможе!

 Також протягом 2022 року зареєстрували свій шлюб і створили сім’ї – 200 пар. В порівнянні з минулим роком – на 104 пари більше.

 До речі, у Монастирищенському відділі ДРАЦС зазначають, що більшість наречених, які одружувалися – військові, що прибули із зони бойових дій на декілька днів, або відбували на війну. Реєструвати шлюби військових доводилося і заочно – наречений знаходився у військовій частині, а наречена у ДРАЦСу, свідоцтво про шлюб надсилали з частини нареченій по пошті. Одружувалися пари й у військових частинах, командири надсилали відомості до відділу ДРАЦСу і тут їх вносили в реєстр. Серед пар, які брали шлюб були і закохані, які переїхали із зони бойових дій та вирішили узаконити свої стосунки в нашій громаді.

 Тож сила справжнього кохання завжди потужніша за будь-яку зброю. Їй непідвладні ані час, ані випробування війною. І вона вкотре доводить, що любов рятує світ!

Наведені дані не відображають 100% статистичну інформацію щодо демографічної ситуації в Монастирищенській громаді, лише відомості про кількість зареєстрованих і виданих документів Монастирищенський відділ ДРАЦС Черкаської області ЦМУ МЮ м. Київ протягом 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора