Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали зі 100-річним ювілеєм

Дата: 17.02.2023 15:43
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Святкування дня народження – добра традиція, яка дає можливість серцем торкнутися яскравих моментів пройденого шляху.

Сьогодні свій 100-й день народження святкує прекрасна жінка, найкраща у світі матуся, бабуся та прабабуся, жителька селища Цибулів - Криворученко Ксенія Федорівна.

Народилась Ксенія Федорівна 17 лютого 1923 року у с. Цибулів, в багатодітній сім’ї, де зростало 5 дівчаток. Під час голодомору, у 1933 році, дівчатка залишились без батьків. Опікунство над дітьми взяла на себе найстарша сестра.

Під час війни Ксенія Криворученко була вивезена до Німеччини. Важко працювала на примусових роботах в Австрії. Після чого у 1945 році змогла повернутись до рідного села.

Все життя тримала власне господарство, взимку працювала на заводі, а вже повесні поверталась на сезонну роботу в колгоспі, трудитись в ланці.

Народила і виховала двох синів. Пишається 4 онуками та 5 правнуками. Має гарну пам'ять, завжди усміхнена та привітна.

Попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, ювілярка зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження до іменинниці завітали голова міської організації ветеранів війни та праці Василь Мамалига, начальник управління документообігу, контролю, інформаційної політики та архівної справи Галина Темченко, староста Цибулівського старостинського округу Сергій Кучеренко та діловод Людмила Кобзар.

Гості висловили жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які вона передала своїм дітям, онукам та правнукам, та вручили квіти і подарунки.

Вклоняємося життєвій мудрості Ксенії Федорівни, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями, які випали на її долю. Бажаємо міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років у хорошому настрої та родинному колі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора