Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Небесна Сотня - політ у безсмертя

Дата: 20.02.2023 12:05
Кількість переглядів: 86

      20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні - на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Євромайдану (листопад 2013 - лютий 2014 року), відстоюючи права і свободи, європейське майбутнє України.

      Щоб віддати данину пам'яті Героям Небесної Сотні в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано книжкову виставку на якій розміщено книги, які розповідають про ті доленосні для України часи та проведено стіну пам'яті: "Небесна Сотня - політ у безсмертя" для учнів 6-А класу ОЗЗСО І-ІІІ ст. "Ліцей "Ерудит" (вчитель Сачук Вікторія Петрівна). Діти прослухали інформацію про найбільш трагічний етап Революції Гідності, події, що відбувалися в Києві 18-20 лютого, коли почалася збройна ескалація, остання хвиля силового протистояння. Тисячі поранених, близько ста людей було вбито, їх назвали Небесною Сотнею - українців, які загинули за честь, за волю, за право бути українцями, за європейське майбутнє України.

      Світла Пам'ять Героям Небесної Сотні! Їхня справа ще не завершена, ми продовжуємо нашу боротьбу за вільне та мирне життя!

Вистояли тоді - вистоїмо зараз!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора