Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про встановлення режиму роботи закладів торгівлі, сфери послуг і розваг, впорядкування торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом на території Монастирищенської міської територіальної громади

Дата: 27.09.2021 12:23
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

 

МОНАСТИРИЩЕНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

16 вересня  2021 року                                                                            №8-5/VIII            

 

 

 

Про встановлення режиму роботи закладів торгівлі,  сфери послуг і розваг,  впорядкування торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом на території Монастирищенської міської територіальної громади

 

         Відповідно до пункту 44, 44-1 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті  24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв»,  з метою усунення порушень громадського порядку, захисту населення від впливу шуму у нічний час доби та правил дотримання тиші в громадських місцях,  міська рада

                                                 ВИРІШИЛА:

           1. Встановити режим роботи закладів торгівлі, ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів та нічних клубів, спортивних барів, інтернет-центрів,  незалежно від форм власності та виду об’єкта, розташованих  у межах території усіх населених пунктів Монастирищенської міської територіальної громади в межах часу з 8-00 до 24-00  години.

           2. Суб’єктам підприємницької діяльності всіх  закладів, що визначені в пункті 1 рішення, у встановленому порядку привести режим роботи закладів у відповідність до цього рішення.

           3. Заборонити  продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання(крім закладів ресторанного господарства) після 22-00 години в межах території  Монастирищенської міської територіальної громади.

           4. Дане рішення оприлюднити в засобах масової інформації.

           5. Місцевому відділенню поліції  ГУНП в Черкаській області  активізувати роботу  щодо вжиття заходів до порушників встановленого режиму роботи та продажу  на території громади відповідно до чинного законодавства. 

           6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань  місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності.

 

                                                      Міський голова                                                Олександр ТИЩЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора