Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку села Коритня привітали із ювілеєм

Дата: 11.01.2022 09:01
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

Вчора, 10 січня, староста Коритнянського старостинського округу Юлія Шпота завітала до оселі Василини Мотрич, щоб привітати Василину Кіндратівну з 90-річним ювілеєм.

Народилась іменинниця 10 січня 1932 році в селянській сім’ї. На її долю випало багато трагічних подій та вона мужньо їх пережила: голодні 30-ті роки, Друга світова війна, важкий повоєнний період. Весь свій трудовий вік пропрацювала в колгоспі нянею, вкладаючи все своє вміння та душу в дитячий садок і його вихованців. Тож на її руках виросло не одне покоління коритян. Разом з чоловіком, який приймав участь у Другій світовій війні, виховали прекрасну доньку.

Односельчани люблять, поважають і шанують Василину Кіндратівну. Пишаються нею і рідні. Адже попри всі пережиті негаразди та прикрощі нелегкої долі, вона зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Тож Юлія Олексіївна вітаючи Василину Мотрич, висловила їй слова великої вдячності за трудову діяльність, побажала міцного здоров’я, радості, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя і від імені міського голови Олександра Тищенка вручила ювілярці квіти й грошовий подарунок.

 Василина Кіндратівна була дуже зворушена привітанням і виразила велику подяку за увагу та турботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора