Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку села Сатанівка привітали з ювілеєм

Дата: 27.10.2022 12:10
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Вчора, 26 жовтня, жителька села Сатанівка Катерина Тимофіївна Дубіцька відзначала свій 95 День народження!

Вже ввійшло в традицію людей такого поважного віку, які віддали свої знання й вміння заради розвитку громади вітати із визначною датою. Староста Сатанівського старостинського округу Євдокія Форостяна завітала до оселі Катерини Тимофіївни, щоб привітати іменинницю з 95-річним ювілеєм.

Життєвий шлях нашої ювілярки був нелегким. На долю маленької дівчинки випали Голодомор 1932-1933 рр., Друга світова війна 1941-1945 рр., період відбудови. Весь свій трудовий вік вона важко пропрацювала в колгоспі різноробочою. Самостійно виростила та виховала красеня сина. Згодом він одружився і все було ніби добре – син, невістка, двійко внучат. Тож віддаючи сину всю свою материнську любов, мріяла, що коли постаріє – він буде поруч. Але доля невблаганна – спочатку відібрала невістку, а згодом і сина. Залишились як відрада, на згадку про сина лише онуки, які і піклуються про бабусю. Та не дивлячись на всі виклики, Катерина Тимофіївна зберегла в своїй душі доброту та любов.

Тож вітаючи Катерину Дубіцьку з поважною датою, Євдокія Романівна подякувала ювілярці за її життєвий шлях, побажала їй міцного здоров’я, наснаги, благополуччя, мирних років життя та від імені міського голови Олександра Тищенка, на знак глибокої поваги, вручила квіти та грошовий подарунок.

Катерина Тимофіївна щиро подякувала за приділену до неї увагу, за подарунки та квіти, з добром принесені до її будинку, бо чого варті увага, пам'ять і звичайне добре слово у такий день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора