Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“

Дата: 07.07.2023 10:11
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

В рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою популяризації державної грантової програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації продовжується проведення навчальних онлайн семінарів та онлайн консультацій для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей (дружина або чоловік), які планують розвивати або започаткувати власну справу.

 

Проведення наступного семінару заплановано на 11 липня 2023 року о 14:00 годині у форматі Zoom-конференції.

 

Цільова група учасників семінару: учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей (дружина або чоловік).

 

Участь в семінарах дасть Вам можливість:

1. Дізнатися, як взяти участь в рамках Державної Програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“.

2. Дізнатися про фінансові критерії оцінювання претендентів на грант. Консультації, як підвищити власні шанси на грант від фахівців АТ „Ощадбанк“.

3. Отримати консультації від фахівців Черкаського обласного центру зайнятості  щодо проходження співбесід по представленню та захисту бізнес-плану.

 

Щоб взяти участь в БЕЗКОШТОВНИХ СЕМІНАРАХ та консультаціях необхідно заповнити реєстраційну форму - http://surl.li/ihdbu


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора