Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 26.07.2023 15:00
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Сьогодні, 26 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Монастирищенської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Олександра Тищенка. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань із різних сфер життєдіяльності громади.

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали та обговорили такі питання:

про схвалення змін до бюджету Монастирищенської міської територіальної громади на 2023 рік;

про схвалення звіту про виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року:

про надання повноважень посадовим особам служби  у справах дітей виконавчого комітету Монастирищенської міської ради на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Також члени виконавчого комітету підняли болюче питання стосовно стихійної торгівлі в центральній частині міста. Тож детально обговоривши дане питання, вирішили клопотати Монастирищенський відділ поліції сприяти в наведенню правопорядку.

Окрім цього, розглянули та прийняли відповідні рішення з питань, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери, майнових, земельних і юридичних питань. Зокрема, про надання дозволу ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей» на встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки по вул. Соборна, 129 м. Монастирище, про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про зміну адреси об’єктів нерухомого майна, про надання дозволу на встановлення пристрою примусового зниження швидкості руху, про визначення способу та участі батька у вихованні та спілкуванні з малолітньою донькою, про постановку дітей, позбавлених батьківського піклування, на позачергову квартирну чергу для поліпшення житлових умов та позачергову соціальну квартирну чергу та інше.

І ще, члени виконкому заслухали інформацію, подану КП «Теплокомуненерго», про зміну тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та на послуги з постачання теплової енергії, які  надає споживачам КП «Теплокомуненерго» м. Монастирище.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які, відповідно до регламенту, будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора