Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги

Дата: 28.07.2023 16:10
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 Сьогодні, 28 липня, під головуванням заступника міського голови Зоряни Заворотної відбулося чергове засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади за рахунок коштів місцевого бюджету.

 До розгляду комісії було подано 27 звернень. Під час розгляду документів, наданих заявниками, комісією враховані висновки, зазначені в довідках, виданих закладами охорони здоров’я, актах обстеження матеріально-побутових умов проживання заявників та обставини, в яких перебуває родина.

 Під час засідання члени комісії розглянули 4 заяви, що стосувалися допомоги на поховання, загиблих Захисників під час повномасштабного російського вторгнення. Всі заяви були задоволені.

 Розглянуто було і 19 заяв щодо виділення допомоги у вигляді дров. Із них задоволено 17 звернень: 13 – від учасників бойових дій, 3 – від сімей загиблих Героїв, 1 – від родини зниклого безвісти Захисника. Двом заявникам було відмовлено у зв’язку з наданим неповного пакету необхідних документів.

 Також було прийнято рішення: про надання матеріальної допомоги у вигляді оплати транспортних послуг; про виділення коштів учаснику бойових дій на лікування та реабілітацію, після важкого поранення. Ще одне звернення було вирішено відкласти й розглянути пізніше, оскільки нині усі кошти спрямовуються на боротьбу з ворогом та забезпечення наших Захисників.

 Окрім цього, члени комісії розглянули та задовольнили заяву щодо виділення матеріальної допомоги на відновлення будинку, який був пошкоджений внаслідок стихійного лиха.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора