Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісія з питань захисту прав дитини провела чергове засідання

Дата: 21.08.2023 12:10
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

21 серпня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Монастирищенської міської ради.

На засіданні було заслухано вісім питань, а саме: про надання неповнолітній дитині дозволу на укладення договору поділу спадкового майна, про надання дозволу законному представнику малолітнього сина на укладення договору оренди земельної ділянки, про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів - трьом дітям із двох сімей внутрішньо переміщених осіб, про доцільність позбавлення батьківських прав жительки с. Попудня відносно малолітньої доньки, розгляд заяв про визначення місця проживання малолітнього сина із матір’ю та малолітньої доньки із батьком, затвердження та перегляд індивідуальних планів соціального захисту дитини - дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилася у складних життєвих обставинах .

В результаті засідання, членами комісії, в межах компетенції та повноважень, були прийняті відповідні рішення та надані рекомендації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора