Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Парк спецтехніки КП «ВУЖКГ» поповнився новим сміттєвозом

Дата: 08.12.2023 15:38
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Для безперебійної та більш ефективної роботи з вивозу твердих побутових відходів в громаді, спільно за кошти  бюджету громади та підприємства придбано в лізинг спецавтомобіль – сміттєвоз бокового завантаження на базі автомобіля «DAYUN».

Об'єм кузова сміттєвоза становить 12 куб.м, а вантажопідйомність бокового маніпулятора сягає 650 кг. Сміття легко завантажується зі стандартних контейнерів об'ємом 0,75 куб.м. або євроконтейнерів об'ємом 1,1 куб.м. за допомогою бічного маніпулятора, що знаходиться з правого боку сміттєвоза. А вивантаження сміття здійснюється швидко та легко самоскидним способом.

Механізм пресування дозволяє досягти оптимального ступеня ущільнення 4:1 в залежності від щільності ТПВ. Така ефективність забезпечить значну економію пального та зниження кількості ходок до сміттєзвалища.
Зручна 3-х місна кабіна оснащена необхідною комплектацією для комфорту водія та пасажирів: кондиціонер, подушка безпеки водія, пневмосидіння водія, електросклопідіймальники, протитуманні фари,  центральний замок з дистанційним управлінням тощо.

Нову техніку оглянув міський голова Олександр Тищенко  і поспілкувався з колективом комунальників.

«Оновлення техніки - важливий момент в покращенні ефективності роботи КП “ВУЖКГ”. Наявні автомобілі морально і технічно застарілі, адже виготовлені ще  за  радянських  часів, мають велику витрату палива, постійно ламаються.  Нова техніка поєднує у собі передові технології та інновації, що робить її надзвичайно надійною і зручною у використанні», - зауважив міський голова.

Це вже третя одиниця техніки (раніше автопарк поповнився автопідйомником та колісним багатофункціональним екскаватором-навантажувачем JCB моделі 3CX   з комплектом навісного обладнання), яку було придбано протягом 2023 року  в рамках співпраці підприємства та міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора