Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проводяться роботи з розчищення снігу на дорогах громади

Дата: 09.02.2021 14:02
Кількість переглядів: 792

Фото без опису

     У зв’язку з погіршенням погодних умов, за дорученням  міського голови Олександра Тищенка  було організовано  роботи по розчищенню доріг громади від снігу.

         Для розчищення дороги загального користування державного значення Т 2403 «Орадівка-Мошни» задіяно 2 одиниці комбінованої снігоприбиральної техніки (даний напрямок обслуговує ТОВ «ШРБУ-48» м.Умань, замовник робіт – Служба автомобільних доріг у Черкаській області), для зимового утримання доріг загального користування місцевого значення задіяно 2 одиниці техніки ( ПП «Дорстрой» м.Христинівка, замовник – ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області»).  За минулу добу ПП «Дорстрой» використано 64 тонни протиожеледного матеріалу, розчищено 594 км доріг в обох напрямках.

     Для розчищення доріг міста, тротуарів та прибудинкових територій   на території    міської об’єднаної територіальної громади  задіяні  одиниці спецтехніки ( райавтодор та МВУЖКГ), а в місцях де це неможливо зробити технікою  працюють робітники КП МВУЖКГ та групи благоустрою,  які вручну розчищають від снігу прибудинкові території.  

    Звертаємо увагу жителів громади, керівників підприємств, установ, приватних підприємців, що для безпечного пересування пішоходів  тротуарами та дорогами, відповідно до Правил благоустрою населених пунктів громади, ви повинні забезпечувати постійне утримання в належному стані прилеглу територію біля своїх будинків, установ, підприємств, офісів, магазинів.

   Межі прибирання встановлюються від меж закріплених територій до дороги, включаючи прибордюрну частину. При відсутності з будь-якого боку об’єктів і споруд іншої організації, межа прилеглої території визначається на відстані 50 м від огорожі підприємства, організації, установи. Межами прилеглих територій до кіосків, павільйонів, лотків визначається ділянка в радіусі 15 метрів від кута споруди.

    Ми сподіваємося та розраховуємо на допомогу підприємств, що працюють на території громади та фізичних осіб, в чиїй власності є відповідна техніка. 

         Водночас хочемо висловити велику подяку тим  підприємствам, установам, депутатам та жителям громади, які долучилися до ліквідації наслідків снігової стихії.

         Приємно відзначити, що у даному питанні ми працюємо скоординовано та злагоджено на добробут нашої громади!

     При погіршенні погодних умов, а саме: снігопад, перемети, ожеледиця на дорогах загального користування місцевого значення прохання повідомляти для вжиття відповідних заходів щодо забезпечення проїзності.

за вказаними номерами:

(04746) 2-10-51 – приймальня міської ради

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора