Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пряма мова. Олександр Тищенко про ускладнення погодних умов

Дата: 13.02.2021 14:10
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

Погіршення погодних умов, викликане зниженням температури повітря та рясними снігопадами, ускладнює роботу систем життєзабезпечення населення, рух автотранспорту в межах Монастирищенської громади.

Особисто контролюю ситуацію, об’їжджаючи територію громади.

Наразі снігоочисна техніка працює на відрізу дороги «Орадівка-Мошни» - від м. Монастирище в напрямку Жашкова (напрямок обслуговує ТОВ «ШРБУ-48» м.Умань, замовник робіт – Служба автомобільних доріг у Черкаській області), ще одна одиниця техніки (грейдер) ПП Дорстрой (замовник – ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області») пройшов дорогу в напрямку до Леух, зараз працює по дорозі до с.Бачкурине. Снігоприбиральна техніка райавтодору провела очищення дороги біля лікарні, відрізок дороги в районі колишнього аеропорту.

Постійно надходять сигнали від жителів громади про ускладнення проїзду. Оперативно реагую на повідомлення і направляю техніку на проблемні ділянки доріг.

Техніка працює цілодобово, дозаправка відбувається на маршруті.

У зв’язку з тим, що погодні умови складні ситуація змінюється щогодини, тому знову готуємось до робочої ночі.

Дякую усім небайдужим містянам, які наводять лад у приватному секторі, підприємцям, які впорядковують території біля магазинів та торгових точок!

?Закликаю мешканців громади тимчасово утриматись від поїздок на особистих транспортних засобах, а при неможливості – бути максимально уважними, не залишати свої автомобілі на узбіччі доріг в місцях, де вони будуть ускладнювати роботу комунальної снігоприбиральної техніки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора