Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2021 00:34
Кількість переглядів: 415

Шановні монастирищани!

 

20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

            Річниця Революції Гідності та проведення антитерористичної операції на сході країни стали переломними історичними подіями. Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни. 

         Висловлюю глибокі співчуття родинам загиблих Героїв та закликаю весь український народ до єдності у цей важкий, сповнений випробувань час для нашої держави. 

         Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують справу Героїв Небесної Сотні, захищають наше з вами право на вільне життя.

        Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини.Будьмо гідні своїх Героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток.

Слава Україні!!!

 

З повагою

Міський голова                                                                   Олександр ТИЩЕНКО

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора