Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Моделювання майбутнього»

Дата: 24.02.2021 12:11
Кількість переглядів: 335

Організація профорієнтаційних заходів сприяє формуванню у щколярів професійних інтересів та позитивного ставлення до видів діяльності, які користуються попитом на ринку праці.

Фахівці з профорієнтації Монастирищенської районної філії Черкаського обласної служби зайнятості постійно проводять профорієнтаційну роботу, учасниками якого є одна з найактивніших частин суспільства – школярі старших класів та випускники загальноосвітніх шкіл.   

В рамках клубу подається теоретичне та практичне знайомство учнів старших класів з різними професіями та правилами вибору майбутньої професії. А саме: учасники клубу розкривають для себе формулу вибору професії «Хочу-Можу-Треба», поняття здібностей та їх роль у правильному виборі професії.

Такі зустрічі дають можливість учнівській молоді замислитися над  проблемою вибору професії, спонукають учнів до обміну думками, почуттями, емоціями, допомагають послідовно розкривати учням позитивні сторони вибору робочих професій, надають можливість побудови власної кар'єри та сприяють її розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора