Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентовано магазин «Маяк»

Дата: 25.02.2021 16:10
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших способів надання громадянам допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцю – необхідних працівників.

Так, 25 лютого  Монастирищенською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості було проведено презентацію роботодавця району Левадського Олександра Володимировича  (магазин «Маяк»).

У ході зустрічі присутні ознайомилися із історією становлення підприємницької діяльності Олександра. Ось уже 20 років він займається реалізацією телефонів та аксесуарів до них. У магазині «Маяк» дуже великий вибір телефонів різних виробників, флешок, дисків, батарейок, колонок та діє гарантія до дванадцяти місяців на придбані товари.

Під час проведення презентації Олександр розповів учасникам заходу про умови праці, характер та режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії, які здійснюються в межах чинного законодавства. Також було наголошено про можливість стажування для безробітних з подальшим працевлаштуванням за професією: продавець непродовольчих товарів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора