Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада директорів закладів освіти

Дата: 26.02.2021 14:18
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

26 лютого, під головуванням в.о. начальника управління освіти, молоді та спорту Ніни Завертаної, відбулася нарада директорів ЗЗСО, ЗДО Монастирищенської міської територіальної громади за участю заступника міського голови Зоряни Заворотної.

На початку зібрання Зоряна Володимирівна привітала тренера Монастирищенської футбольної команди ДЮСШ Олександра Ванцеровського  за зайняте призове місце   на чемпіонаті області з футзалу серед юнаків U-15 та вручила Кубок призерів. Олександр Каплун, фахівець сектору молоді та спорту, передав нагороди наших футболістів від голови Асоціації футзалу Черкаської області Юрія Гончарова директорам навчальних закладів.

Далі учасники зустрічі були ознайомлені із проходженням атестації педагогічних працівників у 2021 році.

Крім того, у ході наради розглянуто важливі питання організаційного характеру щодо освітнього процесу та господарської діяльності ЗДО та ЗЗСО, а саме: питання здійснення перевезення здобувачів освіти до місць навчання і додому в ЗЗСО Монастирищенської міської ради та  алгоритм роботи щодо обслуговування шкільних автобусів.

На завершення зустрічі заступник міського голови Зоряна Заворотна вручила свідоцтва про підвищення кваліфікації в.о.начальника управління освіти, молоді та спорту Ніні Завертаній та завідувачу методкабінету Нелі Залозній.

На нараді було розглянуто і ряд інших виробничих питань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора