Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищі пройшов масштабний юнацький турнір з міні-футболу на Кубок «Нової Пошти»

Дата: 28.02.2021 19:55
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Сьогодні, 28 лютого, за підтримки міського голови Олександра Тищенка та виконавчого директора відділення Нової Пошти Валентина Кадука, в спорткомплексі відбувся турнір з міні-футболу на Кубок «Нової Пошти».

З вітальними словами, побажавши міцного здоров’я, витримки та наполегливості, а також успіхів у досягненні нових спортивних висот, до юних спортсменів звернулися директор фізкультурно-спортивного комплексу Олександр Бойко та директор місцевого відділення «Нової Пошти» Валентин Кадук.

За Кубок «Нової Пошти» змагалося 5 команд з 3 областей України – Черкаської, Київської та Вінницької: ДЮСШ Монастирище, ФК «Обрій» Христинівка, ФК «Любомир» Ставище, ДЮСШ Тараща, ДЮСШ Теплик.
         Футбольні баталії між командами точилися кілька годин. Ігри були видовищними та динамічними, що викликало палку підтримку численних вболівальників.

         У кожному матчі команди-учасники продемонстрували усю красу футзалу з віртуозним контролем м’яча, дріблингом, швидким переходом від оборони до атаки і великою кількістю забитих голів.

У результаті на переможних сходинках п’єдесталу опинилися три команди: перше місце – ДЮСШ Монастирище, друге місце – ФК «Любомир» Ставище та третє – ФК «Обрій»  Христинівка.

         Всі учасники турніру були нагороджені дипломами, призери кубками й медалями. А також були визначені найкращі гравці: голкіпер – Артем Мейчук (ДЮСШ Тараща), бомбардир- Роман Смеречанський (ФК «Обрій» Христинівка), нападаючий – Євген Мельничук (ФК «Любомир» Ставище)      і кращим гравцем турніру визнали Богдана Телицю ( ДЮСШ Монастирище).

Ми вітаємо нашу команду з перемогою, та дякуємо тренерам за їхню роботу з дітьми. Бажаємо успіхів і подальших перемог на всіх майбутніх змаганнях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора