Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчалися роботі з пестицидами та агрохімікатами

Дата: 03.03.2021 14:21
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

Серед різновидів професійного навчання, що спрямовані на задоволення потреб роботодавців та підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці, є професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації шукачів роботи. Це дає необхідний рівень знань, умінь, навичок, що відповідає вимогам підприємства.

Вибір напрямів щодо організації профнавчання безробітних базується на вивченні поточної та перспективної потреби регіону у кваліфікованих працівниках.

У цьому напрямку триває плідна співпраця Монастирищенського районного центру зайнятості та Державного професійно-технічного навчального закладу «Черкаський навчальний центр Міністерства аграрної політики та продовольства України».

Днями, за сприяння навчального закладу, закінчила навчання група за програмою «Спеціальне навчання з питань безпечного виконання робіт з пестицидами і агрохімікатами  та перевірки рівня знань осіб, діяльність яких пов’язана з транспортуванням, застосуванням та торгівлею пестицидами та агрохімікатами».

Навчання успішно пройшли 29 безробітних, які приступлять до польових робіт сільськогосподарських підприємств СФГ «Юлія», ФГ «Теолинське», СФГ «Обрій» вже в березні 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора