Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків

Дата: 04.03.2021 16:21
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

     4 березня 2021 року заступник міського голови Олег Недогода провів засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати, яка утворена рішенням виконавчого комітету від 25.02.2021 № 19 з метою посилення контролю за повнотою надходжень до бюджету міської територіальної громади, вишукання додаткових резервів збільшення надходжень, дотримання законодавства про працю.

    Основним питанням, яке розглядалося на комісії – дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості усіма суб’єктами господарювання, які знаходяться на території громади.

     Проводячи роз’яснювальну роботу з підприємцями Олег Федорович зазначив: «Ми маємо спільно працювати на розвиток нашої громади». Також підприємці були попереджені про здійснення перевірок Укртрансбезпеки щодо нелегальної діяльності перевізників, які надають послуги таксі та проводять свою діяльність поза межами закону. Від того, які вжито у громаді заходи щодо легалізації зайнятості населення та виявлення фактів неналежного оформлення трудових відносин, залежить стан наповнення міського бюджету громади.

   Наступне засідання вирішили провести відповідно до визначеного  порядку та  термінів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора