Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар-навчання соціальних робітників

Дата: 05.03.2021 11:54
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Реформування системи надання соціальних послуг, нові вимоги до їх якості, опанування нових методів роботи з людьми поважного віку – все це вимагає від соціальних робітників  постійно навчатись, пізнавати нові, прогресивні форми і методи соціального обслуговування. Тому, 05 березня в   залі засідань міської ради відбувся семінар-навчання соціальних робітників.

Також у заході взяли участь заступник міського голови Зоряна Заворотна та в.о.начальника відділу соціальної політики та охорони здоров’я Катерина Скригун.

Під час наради заслухали звіт про роботу територіального центру за 2020 рік, зокрема, закцентувавши увагу на роботі відділення соціальної допомоги на дому тощо.

Підсумовуючи семінар-навчання, заступник міського голови Зоряна Заворотна  подякувала всім за плідну роботу і підкреслила, що колектив терцентру повинен постійно працювати над удосконаленням своєї роботи, дбати про те, щоб всі самотні жителі громади були охоплені якісним соціальним обслуговуванням.

Оскільки семінар-навчання проводився напередодні свята 8 березня, то Зоряна Володимирівна та Катерина Вікторівна привітали колектив територіального центру з наступаючим святом, побажали  миру, кохання, гарного настрою та подарували квіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора