Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з нагоди Дня визволення Монастирищини від німецько-фашистських загарбників!

Дата: 10.03.2021 08:07
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

Шановні ветерани Другої світової війни, солдатські вдови, діти війни!

Шановні жителі Монастирищини !

       77 років тому, в березневі дні 1944 року, Монастирищина була звільнена від німецько-фашистської окупації, але й сьогодні ми із щирою вдячністю згадуємо подвиг захисників та визволителів рідного краю. Для кожного з нас вони є взірцем відданості, мужності і любові до рідної землі. Ми складаємо шану полеглим героям, які ціною життя здобули прийдешнім поколінням мир. Низький уклін тим, хто відбудовував, піднімав рідний край із руїн.

     Дорогі ветерани! Ваш шлях до Перемоги – мірило правди і добра, бо немає в житті нічого дорожчого за  мир і нічого святішого ніж його захист. Нам і сьогодні доводиться захищати рідну землю. І наші мужні земляки знову показують справжній героїзм, бо український народ перемагає не зброєю, а силою духу. Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної України, її свободи і незалежності.

      Схиляємо голову перед нашими тодішніми та теперішніми воїнами у великій вдячності за те, що мужньо стояли і стоять за звільнення нашої рідної землі.

      Бажаю кожній родині здоров'я, добробуту, тепла й затишку, непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлим, мирним і щасливим.

 

З повaгою,

Міський голова                                                                                                         Олександр ТИЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора