Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учасники АТО зустрілися із школярами Монастирищенської громади

Дата: 12.03.2021 16:52
Кількість переглядів: 435

До Дня українського добровольця, яке відзначають 14 березня, представники громадської організації «Спілка ветеранів АТО Монастирищини» за підтримки міського голови Олександра Тищенка, управління освіти, молоді та спорту міської ради провели в школах Монастирищенської громади патріотично-виховні заходи.

Учасники бойових дій розповіли дітям про те, хто такі добровольці, яка їх місія, з чого розпочалося формування добровольчих підрозділів, які воювали на Сході України. Також військові розказували дітям про свій шлях на війну, свої військові будні та загалом коротко ознайомили дітей з військовою справою, представили учасникам освітнього процесу виставку сучасного озброєння Збройних сил України. Учні мали можливість приміряти бронежилети, військове спорядження та зброю бійців.

Бійці відвідали усі школи громади, за винятком тих, які перебували на карантині, але зустрічі з учнями в цих освітніх закладах відбудуться згодом.

В планах міської влади спільно з учасниками бойових дій і надалі популяризувати національно-патріотичне виховання молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора