Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищина вшанувала подвиг українських добровольців

Дата: 14.03.2021 11:48
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Сьогодні, 14 березня, на Монастирищині вшанували мужність та звитягу, подвиг українських добровольців, наших земляків, які не побоялися і першими пішли боронити рідну країну від агресора. Ці люди свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищали рідну землю від загарбників.

Міський голова Олександр Тищенко, його заступники, працівники міської ради, громадськість разом з десятками учасників бойових дій на Сході, в тому числі й добровольцями, поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та учасникам АТО/ООС, що біля Меморіалу Слави та пам’ятного знаку, що знаходиться на території Храму Святого Миколая Чудотворця. Хвилиною мовчання вшанували Героїв, які віддали життя захищаючи рідну землю, до останнього подиху боролися за мирне небо над нашими головами.

«Сьогодні ми вшановуємо наших Героїв, які поклали життя за своїх побратимів. Добровольчі батальйони були сформовані ще на Майдані і саме вони допомогли нашій державі зупинити ворога. Ми молимося за наших загиблих земляків і підтримуємо наших воїнів, – відзначив Олександр Тищенко, звертаючись до ветеранів війни. – Ми дякуємо вам, за ваш подвиг, героїзм та патріотизм. Ви взірець для наслідування і саме на вашу звитягу мають рівнятися молоді покоління».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора