Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 березня таксисти всього світу відзначають своє професійне свято

Дата: 22.03.2021 15:55
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

Це професія веселих, відкритих, відповідальних та сміливих людей, які мають дивовижну пам’ять. Разом з тим, ця професія не така вже й легка, як здається на перший погляд, адже водій постійно повинен бути пильним, обережним на дорозі та ввічливими зі своїми клієнтами.

Сьогодні складно уявити собі життя без послуг таксі, адже незважаючи на збільшення кількості автомобілів у населення, професія водія завжди буде затребувана на ринку праці.

Вже 16 років поспіль у Монастирищенському районі успішно надає послуги перевезення ФОП Панасюк Віктор Олексійович. За кермом Віктор Олексійович відколи себе пам’ятає і вже й не уявляє свого життя без автомобіля. З часом виникла ідея створити власну службу з надання послуг таксі. На сьогодні автопарк Віктора Олексійовича налічує 7 машин, які обслуговують до 100 викликів на день. Власник служби таксі сам приймає виклики і часто сам таксує, так би мовити «тримає руку на пульсі». Окрім того, Віктор Олексійович тісно співпрацює з Монастирищенською районною філією Черкаського ОЦЗ. За його вакансіями були працевлаштовано у службу таксі і безробітні, що перебували на обліку. «У своїй службі я завжди навчаю новачків як зробити, аби шлях клієнта максимально комфортним та безпечним, тому на лінію випускаю авто тільки після проходження технічного огляду, а водія-тільки після вдало пройденого стажування та інструктажу» - говорить Віктор Олексійович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора