Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація послуг з професійного навчання

Дата: 26.03.2021 09:36
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

Для чого чекати роботи за тими професіями, які мало користуються попитом, і тим самим втрачати час? Адже є можливість у визначені терміни пройти професійну підготовку чи перепідготовку  і здобути таку професію, яка пришвидшить працевлаштування.

Вже не вперше Монастирищенський районний центр зайнятості презентує професійне навчання як одну із соціальних послуг, якою можуть скористатися безробітні громадяни, перебуваючи на обліку в службі зайнятості.

Днями в Монастирищенській районній філії пройшов семінар «Презентація послуг з професійного навчання, у т. ч. послуг ЦПТО», на якому начальник відділу активної підтримки безробітних Розна Жанна Борисівна надала вичерпну інформацію стосовно профнавчання та підвищення кваліфікації як найбільш прийнятної форми працевлаштування безробітних.

Як пояснювала на заході Жанна Борисівна, профнавчання гарантує, що навчання буде проводитися в навчальних закладах, які пройшли відповідний конкурсний відбір, за навчальними програмами, які дають право на отримання відповідної професії та кваліфікації з видачею документів державного зразка, і головне – навчання для безробітних організовується безкоштовно. Крім того, якщо навчання проводиться не за місцем постійного проживання, надається місце в гуртожитку або відшкодовується вартість щоденного проїзду до місця навчання. Під час заходу було презентовано центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Якщо Ви втратили роботу, або Ваша професія не актуальна сьогодні на ринку праці, або так сталося, що не маєте професії і, як наслідок, не можете працевлаштуватися, у такому випадку фахівці державної служби зайнятості запропонують послуги з професійного навчання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора