Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада керівників освітніх закладів громади

Дата: 26.03.2021 12:09
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

Освітяни Монастирищенської громади зібралися, щоб розглянути ряд нагальних питань галузі. До обговорення важливих освітніх проблем долучилися міський голова Олександр Тищенко та заступник міського голови Зоряна Заворотна.

Під час робочої наради йшлося про ситуацію із захворюванням на  COVID-19 в освітніх закладах та громаді загалом; вакцинацію від COVID-19; про проведення медичних оглядів учнів; впровадження нового санітарного регламенту для освітніх закладів; організацію гарячого харчування.

Також директори шкіл ознайомилися з новаціями мовного законодавства та методами забезпечення дотримання єдиного мовного режиму в школах. Прослухали інформацію про створення у закладах дошкільної освіти Монастирищенської міської ради дієвої системи забезпечення якості освіти та про проведення спортивних змагань у 2021 році.

У ході робочої наради освітяни ділилися досвідом та спільно знаходили шляхи вирішення проблем галузі.

Окрім цього, Олександр Тищенко вручив грамоту Асоціації футзалу Черкаської області директору Монастирищенської ДЮСШ Олександру Ванцеровському за активну участь у розвитку дитячо-юнацького футзалу Черкащини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора