Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 1 квітня приступають до виконання своїх обов’язків помічники міського голови у селах громади

Дата: 01.04.2021 11:18
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко зустрівся зі своїми помічниками в селах громади та вручив їм розпорядження про призначення на посаду. Згідно цього документа представники міського голови на місцях відсьогодні розпочинають свою роботу.

Олександр Михайлович окреслив план роботи на найближчий час. Зокрема, міський голова відзначив, що заступники на селі мають активізувати роботу, щоб до Великодня провести благоустрій увірених їм територій. Також наголосив, що у зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірусну інфекцію варто провести роз’яснювальну роботу з населенням та простежити, щоб не виникало масових скупчень людей.

Заступники міського голови Зоряна Заворотна та Олег Недогода, керівники структурних підрозділів міської ради познайомилися з помічниками міського голови в селах та розповіли до кого і з якими робочими питаннями можна звертатися.

« Ми маємо спрацювати з вами так, щоб люди відчули позитивні зміни. Розраховуйте на нашу допомогу та підтримку в будь-яких питаннях. Тож, до роботи!», – сказав Олександр Тищенко на завершення зустрічі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора