Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комунальне підприємство «Монастирищенське виробниче управління житлово-комунального господарства» повідомляє про наміри встановити внески за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку для споживачів підприємства

Дата: 02.04.2021 08:52
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

             Відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», та, керуючись «Методикою визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання», затвердженою наказом Мінрегіону № 129 від 05.06.2018 р., КП «Монастирищенське ВУЖКГ» забезпечило комерційний облік централізованого водопостачання та відповідно виконало розрахунок щодо встановлення, обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання.

                Розмір внесків  за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку визначено окремо для кожної будівлі, виходячи з планових витрат по кожному виду діяльності. Нарахування та сплата внесків здійснюється за кожний календарний квартал. Розміри внесків розподіляються відповідно до кількості приміщень, які є самостійними об’єктами нерухомого майна у відповідній будівлі, тому їх розмір різний і затверджується на кожну будівлю окремо. За встановлення та заміну вузлів комерційного обліку сплата внесків розстрочується на п’ять років. А розмір внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку визначаються з розрахунку на один рік.

                Реалізація Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» дозволить підвищити ефективність функціонування сфери централізованого водопостачання, створити стимули раціонального використання водних ресурсів, а також сприятиме налагодженню взаємовигідних відносин між споживачами та суб’єктом господарювання, що надає відповідні послуги. Основна перевага закону – він дозволить платити за реально отриману послугу, а також зробить саме споживання більш прозорим.

           Пропозиції та зауваження приймаються за адресою: 19101, Черкаська обл., м. Монастирище, пров. І. Франка 1 а або за телефоном 2-60-36 протягом 10 днів з дня опублікування.

 

Вартість встановлення/обслуговування/заміни вузлів комерційного обліку побудинково, за 1 квартал за 1 приміщення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора