Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-підтримка безробітних

Дата: 02.04.2021 15:56
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

У зв’язку з посиленням карантинних вимог, вебінари знову були запровадженні, як альтернативна форма інформування безробітних.

 Монастирищенська РФ Черкаського обласного центру зайнятості продовжила проведення онлайн-заходів, які допомагають зорінтуватися на ринку праці, знайти підходящі варіанти працевлаштування, отримати інформацію стосовно основних послуг служби зайнятості та сучасних підходів щодо їх отримання в умовах карантину, ознайомитись із презентаціями освітніх платформ та онлайн-курсів із саморозвитку, отримати корисну інформацію з ефективного використання власного часу та ресурсів  у період карантину.

Для участі у вебінарах достатньо мати будь-який девайс (смартфон, планшет, ноутбук, комп’ютер) з доступом до мережі Інтернет, зареєструватися на платформі Zoom, і в зазначений у запрошенні час зайти за посиланням і приєднатися до групи.

Для участі у вебінарі Вам потрібно повідомити будь-яким шляхом (електронна пошта філії 2361@ckocz.gov.ua, сторінка FACEBOOK Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості чи телефоном 2-33-19) свої номер телефону та електронну адресу, за якими з Вами зв’яжуться наші фахівці.

Участь у вебінарі є добровільною, безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому скористайтесь можливістю отримати нові практичні знання чи необхідну інформацію для побудови подальших планів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора