Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні керівники установ, підприємств, організацій усіх форм власності, їх трудові колективи та жителі Монастирищенської міської територіальної громади!

Дата: 12.04.2021 15:37
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

        Запрошуємо Вас 17 квітня 2021 року у День благоустрою долучитися до щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», метою якої є прибирання зелених зон та благоустрій територій.

        У нашій громаді акція проходитиме з 01 квітня до 27 травня, відповідно до рішення виконавчого комітету Монастирищенської міської ради від 31.03.2021  № 43.

         З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити наші місто, селище та села чистими і охайними, які так потребують нашого з вами піклування та бережливого ставлення.

         Протягом акції планується здійснення заходів з благоустрою, покращення санітарного стану, довкілля та озеленення населених пунктів громади. Здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту.

        Кожен житель нашої громади повинен розуміти, що чистота у громаді залежить від кожного з нас. Тому просимо Вас подбати про чистоту навколо себе, не бути сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашої громади!

Давайте разом зробимо гарну справу у нашій громаді!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора