Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гуманітарна допомога сім’ям, які знаходяться у складних життєвих обставинах

Дата: 14.04.2021 16:08
Кількість переглядів: 568

     Основною метою діяльності  Центру соціальних служб Монастирищенської міської ради є сприяння у задоволенні соціальних потреб сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

  Одним із видів соціальної роботи є надання гуманітарної допомоги. Під час роботи з сім’ями, які потребують особливої соціальної підтримки, досить часто виникає потреба у екстреному наданні найнеобхідніших речей.

І дуже приємно, що серед жителів Монастирищенської громади є небайдужі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисно. Саме завдяки підтримці таких людей сім’ї, які перебувають у важкому матеріальному становищі, мають можливість отримати гуманітарну допомогу у вигляді дитячого та дорослого одягу, взуття, індивідуальних гігієнічних засобів, техніку. Подібна допомога не лише заощадить сімейний бюджет цих родин, але й додасть відчуття у тому, що вони не залишились наодинці зі своїми проблемами.

  Ми щиросердечно – від імені сімей, що отримали допомогу та колективу  Центру соціальних служб Монастирищенської міської ради   – дякуємо Вам. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію. Нехай Ваша щедрість повертається до Вас сторицею.

Звертаємося до жителів громади! Якщо у Вас залишилися речі, якими не користуєтеся, їм можна надати "друге життя", тим самим допомогти іншим людям. Принести речі можна до КУ "Центру соціальних служб Монастирищенської міської ради"  за адресою: м.Монастирище вул. Жовтнева8Центр соціальних служб Монастирищенської міської ради ,  тел.  2-35-94


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора