Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мешканці села Дібрівка долучилися до благоустрою громади

Дата: 14.04.2021 16:14
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

14 квітня за ініціативи жителів села Дібрівка, помічника міського голови в селах Халаїдове та Дібрівка Івана Омельченка, фермера Михайла Возного було проведено благоустрій придорожньої території на в’їзді до населеного пункту та на території села.

Небайдужі селяни привели до належного санітарного стану територію населенного пункту: викосили  узбіччя, прибрали листя, вирізали аварійні дерева та провели вирубку чагарників.

Міський голова Олександр Тищенко зустрівся з жителями села, яким висловив  слова вдячності за ініціативність, допомогу в упорядкуванні території та небайдужість.

Ця ініціатива дібрівчан дає приклад іншим селянам, як можна власними силами берегти та любити своє село.

!!!Міська рада звертається до всіх мешканців населених пунктів нашої громади!

Запрошуємо не словом,  а ділом долучитись до робіт з благоустрою, активно брати участь у проведенні заходів щодо очищення населених пунктів громади, зробити їх ще кращими та привабливішими.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора