Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота з суб’єктами пробації

Дата: 15.04.2021 12:31
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

КУ «Центр соціальних служб Монстирищенської міської ради»   продовжує  профілактичну роботу  для суб’єктів  Центру пробації.

  Було проведено роботу з суб’єктами пробації молодіжного віку, охоплено 2 умовно осуджених особи. Порушені наступні теми: «Наслідки вживання алкоголю»,  «Усвідомлення переваг постійного місця роботи»,   оскільки люди з соціально складною історією є більш вразливими  психологічно, то і свої проблеми вони, частіше за все, вирішують з допомогою алкоголю. Через це багато з них набувають залежність від алкоголю, а із залежністю боротися дуже важко і це не для кого не секрет.
   З осудженими особами проводились роз’яснювальні бесіди щодо обґрунтованих фактів про незворотні наслідки вживання алкоголю усвідомлення переваг постійного місця роботи. Були висвітлені наступні питання: яку шкоду несе ця пагубна залежність для чоловіків та жінок; як не стати залежним від алкоголю; які місця треба уникати щоб не потрапити у «веселі кампанії» де постійно зловживають алкоголем і не тільки. Було наголошено на тому, що багато проблем у людей виникають від неробства. Коли людина зайнята і у неї є мета, то автоматично вона перестає нищити своє життя, починає його налагоджувати. Усім особам були розповсюджені пам’ятки на вищезазначену тему.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора