Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищі закінчився опалювальний сезон

Дата: 15.04.2021 17:15
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Сьогодні о 06.30 год ранку КП «Теплокомуненерго» відповідно до рішення виконавчого комітету Монастирищенської міської ради закінчило опалювальний сезон 2020-2021 років в будівлях житлового, нежитлового фонду та соціальної сфери.

Згідно санітарних норм, температура повітря на вулиці дозволяє завершити опалювальний сезон і відключити теплопостачання у місті.

Опалювальний сезон у місті пройшов добре, без серйозних аварій та поривів мереж. Як відзначає головний інженер комунального підприємства Артем Гаврющенко, у перший день завершення опалювального сезону, в місті розпочали випробування мереж. «Нині теплові мережі знаходяться під тиском, тому прохання до усіх споживачів, проводити ремонтні роботи, починаючи, з травня і самовільно не втручатися в будинкові мережі, за необхідності звертатися до робітників «Теплокомуненерго» по ремонтних роботах», – відзначає Артем Анатолійович.

Підготовка до опалювального сезону 2021-2022 років здійснюватиметься згідно розроблених та затверджених планів робіт. Серед масштабних робіт планується заміна тепломережі на попередньоізольовану по вул. Миру (320 м) та вул. Гагаріна (212 м).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора