Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські і тимчасові роботи, як зайнятість, так і додатковий заробіток

Дата: 20.04.2021 14:19
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

Одним із основних напрямків роботи служби зайнятості є організація громадських та інших робіт тимчасового характеру і це неможливо без співпраці з органами місцевої влади, підприємствами та установами. На сьогодні, в умовах нестачі вільних робочих місць для постійної зайнятості, особливого значення набувають громадські та інші роботи тимчасового характеру. Участь у них мотивує людину до праці, зміцнює її уявлення про підходящу роботу та є джерелом додаткового прибутку.

Постійним партнером Монастирищенської районної філії Черкаського ОЦЗ у даному напрямку є Монастирищенська ТГ. Щороку в бюджеті передбачаються кошти на оплату праці зареєстрованих безробітних, які будуть залучатися до виконання даних робіт, затверджується перелік видів громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість.

Так, з 01.01.2021 р. по даний час, до робіт тимчасового характеру за рахунок коштів роботодавця залучено 201 зареєстрована безробітна особа, до громадських робіт 7 таких осіб. Всі види робіт спрямовані на забезпечення благоустрою території громади та прилеглих територій суб’єктів господарювання. Виконуються роботи по упорядкуванню меморіалів, пам’ятників та територій навколо них, братських могил, допомозі у заготівлі дрів для учасників бойових дій у зоні проведення ООС та їх сімей, для закладів соціальної сфери, а також їх будівельні та ремонтні роботи.

Щиро вдячні соціальним партнерам та суб’єктам господарювання за участь у організації громадських та інших робіт тимчасового характеру та залучення до таких робіт зареєстрованих безробітних, адже зайнятість населення – одне з пріоритетних завдань в роботі Монастирищенської районної філії Черкаського ОЦЗ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора