Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Магазин дитячого одягу - чудове рішення для тих, хто піклується про свою дитину

Дата: 23.04.2021 12:00
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації – можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з умовами праці, актуальними вакансіями, більш детально з’ясувати умови та особливості праці.

 22.04.2021р. відбулась чергова презентація роботодавця. Цього разу клієнти  Монастирищенської районної філії Черкаського ОЦЗ мали можливість зустрітись з фізичною особою-підприємцем Валентиною Магдич (магазин дитячого одягу),  яка детально розповіла про зайняття улюбленою справою, що приносить не тільки прибуток, а й задоволення.

Після закінчення школи Валентина навчалась в Уманській аграрній Академії  за спеціальністю: «бухгалтерський облік» та отримала кваліфікацію: «бухгалтер». Пропрацювавши певний час на підприємстві за здобутою освітою Валентина вирішує втілити в життя свою давню мрію і започаткувати власну справу. А саме – відкрити магазин якісного дитячого одягу, адже це те, без чого не обійтись жодній дитині. І це має бути  високоякісний, комфортний, стильний і модний одяг, який буде приносити задоволення синові чи доньці.

Під час проведення презентації Валентина розповіла учасникам заходу про умови праці, характер та режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії. Також наголосила про можливість стажування для безробітних з подальшим працевлаштуванням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора