Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищенська лікарня отримала новий сучасний рентгенографічний комплекс

Дата: 29.04.2021 13:00
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Сьогодні, 29 квітня, до КНП «Монастирищенська багатопрофільна  лікарня» доставили новий сучасний рентгенографічний комплекс, який придбано за ініціативи міського голови Олександра Тищенка у співпраці з  фірмою «МедСервіс +», які є дистриб'юторами медичного обладнання компанії FUJIFILM.

Представники фірми постачальника почнуть монтувати обладнання після травневих свят.

Рентген нового покоління дозволить отримувати чіткіші знімки набагато швидше, що прискорить процес встановлення правильного діагнозу. Відтак лікар матиме змогу оперативніше обрати тактику лікування і, як наслідок, унеможливити складніші прояви хвороб.

Медобладнання для проведення рентген-діагностики придбали за умовами лізингу: перший внесок  у розмірі 1 млн.350 тис. грн. перерахувала міська рада. Наразі мешканці громади  долучаються до збору коштів на подальше фінансування поставки обладнання, зібрано вже понад 200 тис.грн.

Щиро дякуємо усім, хто долучається до збору, за вашу доброту та небайдужість, за таку потрібну допомогу лікувальному закладу громади.

   Тож закликаємо краян долучитися до благодійного збору коштів. Перерахувати свої кошти ви можете на благодійний рахунок КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня»: UA 143052990000026003031600413 (АТ КБ «ПриватБанк»).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора