Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання виконавчого комітету та розглянуто ряд важливих питань

Дата: 29.04.2021 16:25
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

29 квітня міський  голова Олександр Тищенко  провів засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, важливе питання святкування Великодня та проведення поминальних днів у Монастирищенській міській територіальній  громаді. За результатами обговорення було вирішено рекомендувати священнослужителям проводити богослужіння з дотриманням усіх карантинних норм та освячувати кошики з дотриманням соціальної дистанції та маскового режиму. Щодо поминальних днів прохання утриматися від походу на кладовища або ж відвідати в інший день.

За результатами обговорення порядку денного міським головою Олександром Тищенком дано доручення помічникам міського голови ліквідувати стихійні сміттєзвалища на ввірених їм територіям.

Схвалено зміни до бюджету Монастирищенської міської територіальної громади та вирішено подати на чергову сесію міської ради.

Також члени виконкому розглянули та затвердили рішення комісії з питань захисту прав дитини.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора